• Lorem ipsum

07-11-2019

Wij vinden jouw privacy belangrijk! Hierom zullen wij nooit meer informatie verzamelen dan nodig is.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • Onze verzameling van persoonsgegevens beperkt zich alleen tot de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • eerst expliciet om toestemming vragen om persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;
  • Passende beveiligingsmaatregelen nemen om persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • Rechten respecteren om persoonsgegevens op je aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Wil je weten welke gegevens wij verzamelen, waarvoor we deze gebruiken, welke cookies wij plaatsen en met welke partijen deze gegevens gedeeld worden? Lees dan hieronder verder. Deze verklaring heeft betrekking op de diensten die worden aangeboden op reDeviced.com.

(Persoons)gegevens

Wij verzamelen de volgende (persoons)gegevens:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Aflever- en factuuradres;
  • Bestellingen;
  • Datum van jouw bestellingen;
  • Wachtwoord door reDeviced;
  • Betaalmethode;
  • Retouren;
  • BTW nummer (indien van toepassing);
  • Bedrijfsnaam (indien van toepassing).

Deze gegevens zullen wij alleen verzamelen als er een bestelling wordt geplaatst bij reDeviced.

Wij gebruiken jouw (persoons)gegevens voor:
De bovengenoemde gegevens gebruiken wij voor het beantwoorden van vragen over jouw bestelling, het verzenden van nieuwsbrieven, gepersonaliseerde acties, de levering van jouw bestelling, retouren en productgarantie.

Wij delen jouw (persoons)gegevens met:

  • PostNL of UPS, voor de levering van jouw bestelling;
  • Mailchimp, voor de verzending van e-mails;
  • De organisatie van de door jouw gekozen betaalmethode;
  • Trusted Shops, voor de verwerking van reviews;
  • ZenDesk, voor het beantwoorden van de door jou ingevulde contactformulier.

Wij en de bovengenoemde partijen, zullen nooit jouw gegevens verkopen of delen met derden zonder jouw expliciete toestemming. 

Een goede beveiliging van jouw (persoons)gegevens
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Conform art. 15 AVG heb je het recht om informatie op te vragen over jouw persoonlijke gegevens die door ons verwerkt worden, voor zover deze informatie daarin is beschreven;

Conform art. 16 AVG heb je het recht om onmiddellijke correctie van door ons opgeslagen onjuiste of onvolledige persoonsgegevens te eisen.

Conform  art. 17 AVG heb je het recht te verzoeken om verwijdering van jouw bij ons opgeslagen persoonsgegevens, tenzij verdere verwerking:

  • Het recht op vrijheid van meningsuiting en van informatie uit te oefenen; - een wettelijke verplichting na te komen;
  • Om redenen van algemeen belang, of
  • Voor het doen gelden, het uitoefenen of het verdedigen van rechtsvorderingen is vereist.

Conform art. 18 AVG, het recht om beperking van de verwerking van jouw persoonsgegevens te vragen, voor zover:

  • Jij de juistheid van de gegevens ontkent;
  • De verwerking onrechtmatig is, maar jij weigert deze te wissen;
  • Wij de gegevens niet langer nodig hebben, maar jij hebt ze wel nodig om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen;
  • Tegen de verwerking bezwaar heeft gemaakt overeenkomstig art. 21 AVG.

Conform Art. 20 AVG heb je het recht om jouw persoonlijke gegevens die jij ons verstrekt hebt, te ontvangen in een gestructureerd, actueel en machine leesbaar formaat of om de overdracht ervan aan een andere verantwoordelijke te vragen:

Het recht om overeenkomstig art.  77 AVG een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. In de regel kunt jij contact opnemen met de toezichthoudende instantie van jouw gewoonlijke woon- of werkplaats of van ons hoofdkantoor.

Wil je jouw gegevens wijzigen, laten verwijderen of heb je hier nog vragen over? Neem dan rechtstreeks contact op via onze bedrijfsgegevens.

E-mail reclame
Indien jij je voor onze nieuwsbrief registreert, gebruiken wij de daarvoor benodigde of afzonderlijk door jou verstrekte gegevens om jou regelmatig onze (email)nieuwsbrief te sturen.

Je kunt je te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door een bericht te sturen naar de hieronder beschreven contactmogelijkheid of via een link die hiervoor in de nieuwsbrief is opgenomen. Na uitschrijving wissen wij jouw emailadres, tenzij je uitdrukkelijk heeft ingestemd met verder gebruik van jouw gegevens of dit gebruik ons wettelijk is toegestaan en wij jou hierover informeren in deze verklaring

Cookies
Wij maken gebruik van cookies en de daarbij horende internettechnieken als JavaScript en Web Beacons.

Wij gebruiken cookies zodat:

  • Jij dan geen dubbele informatie ontvangt en/of moet invullen;
  • Wij het gebruik van de webshop kunnen meten voor verbetering;
  • Wij op basis van jouw interesses advertenties kunnen tonen.

Onze cookies worden gebruikt voor:

  • Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

  • Facebook

Wij gebruiken de Custom Audiences-communicatietool van Facebook. Hiermee worden re-marketingtags toegevoegd aan jouw browser die verbinding zullen maken met de servers van Facebook. Door de re-marketingtags zal Facebook voor jou relevante advertenties tonen. Wil je hier meer informatie over en/of wil je dit uitschakelen? Raadpleeg dan de Privacy Policy van Facebook.

Wil je meer weten over onze Privacy Policy of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice, wij helpen je graag verder.

Heb je een klacht met betrekking tot onze Privacy Policy? Stel ons hiervan op de hoogte, wij zullen dan samen met jou tot een passende oplossing komen.

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.