• Lorem ipsum

Onze refurbished iPhones en iPads

Refurbished telefoons staan ook wel bekend als tweedehands, gebruikte of Pre-Owned toestellen. Refurbished telefoons zijn ingeleverde telefoons die zeker nog een ronde meekunnen. Wij controleren de telefoons streng op zeker dertig technische kwaliteitspunten. Daarnaast controleren wij ook de cosmetische staat en de behuizing. Waar nodig worden kleine reparaties uitgevoerd, altijd met de beste kwaliteit onderdelen. Zo weet jij zeker dat je altijd een perfect werkend toestel aanschaft.

Accessoires, twee jaar garantie én het faciliteren van een eventuele snelle reparatie zijn bij de prijs inbegrepen! Niet inbegrepen is de thuiskopieheffing (€ 4,38 voor refurbished smartphone en € 1,32 voor refurbished tablet). Deze vergoeding dragen wij volledig af aan stichting De Thuiskopie. Lees hier meer over deze vergoeding die wij verplicht zijn in rekening te brengen.

Je bent altijd zeker van kwaliteit. Wij controleren namelijk élk toestel zowel van de buitenkant als de binnenkant. Na onze beoordeling, delen wij de toestellen in bij onze kwaliteiten. Wij bieden drie soorten kwaliteiten aan, namelijk: A (Als nieuw), B (Licht gebruikt) en C (Zichtbaar gebruikt).

Bij alle iPhones wordt een testrapport meegeleverd. Op de box vind je een QR code die je kunt scannen. Hier kun je alle resultaten bekijken van de testen die wij technisch hebben uitgevoerd. Zo weet jij altijd zeker dat je kwaliteit ontvangt.

Keuze uit 3 kwaliteiten!


Geleverd met een online testrapport! Kies voor zekerheid!

Alle iPhones worden geleverd met een online testrapport. Dit rapport vermeld de technische specificaties van het toestel zodat je altijd weet wat je koopt. Ook zie je de testresultaten van de testprocedure. Wat we allemaal testen met onze specifieke testsoftware?

Technisch:

- Sensors oke? (Bluetooth, Wifi, NFC, Light Sensor)
- Audio system oke? (all microphones, volume buttons, and headphones)
- Touch oke?  (TouchScreen, MultiTouch, 3D Touch)
- LCD display oke? (Originality check and dead pixels)
- Authenticity check (Cameras, LCD screen, Touch ID, battery, motherboard)
- Battery oke? (Cycle counter, health, stress test)
- Camera's oke? (Including Ultra Wide camera)

Cosmetisch:

- Krassen?
- Barsten?
- Deukjes?
- Kleurvlekken op behuizing door gebruik hoesje?
- Toestel niet krom?
- Connector schoon?
- Speaker gaatjes schoon?
- Buttons schoon?
- Speaker/microfoon vensters schoon?
- Toestel volledig ontsmet en schoongemaakt?

 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een kwaliteit?         

Wil je een nieuwe telefoon maar dan net iets goedkoper? Dan is een grade A (Als nieuw) toestel de juiste keuze voor jou! Zo goed als nieuw maar toch iets goedkoper. Slimme keuze!

Wil je een nieuwere telefoon maar zijn de kosten te hoog? Vind je het daarom niet erg als er al wat kleine krasjes te zien zijn? Kies dan voor een B grade (Licht gebruikt) telefoon. De buitenkant mag dan misschien enkele krasjes hebben, maar de binnenkant werkt nog perfect!

Geef jij niet zo veel om het uiterlijk van jouw telefoon? Ben jij niet heel zuinig op je toestel of laat je deze wel eens vallen? Kies dan een smartphone met C grade (Zichtbaar gebruikt). Deze telefoons zijn zichtbaar beschadigd maar kunnen zeker nog een tweede ronde door! Natuurlijk hebben wij de telefoon uitgebreid getest en werken alle functies naar behoren.

Altijd 2 jaar garantie!

Wij bieden jou twee jaar garantie op alle toestellen uit ons assortiment. Niet alleen bieden wij garantie, maar zijn wij ook het reparatiepunt. Wij zullen het toestel na ontvangst binnen drie werkdagen repareren. Lekker makkelijk en geen gedoe!

Heb jij minder dan twee jaar geleden een toestel aangeschaft bij ons en is er een defect die binnen de garantie valt? Stuur dan jouw toestel naar ons op. Hoe aanmelden?

Onder de garantie vallen de volgende aspecten:

- Technische defecten, fabrieksfouten & dead pixels*
Stuur binnen het garantietermijn van 24 maanden het toestel retour. Wij regelen de reparatie voor je! Aanmelden voor reparatie doe je ons even te bellen op (+31 (0)88-2340 390), zie ook onderstaande procedure. Kunnen wij jouw toestel niet binnen drie werkdagen repareren? Dan crediteren wij het aankoopbedrag of sturen wij jou nieuw toestel toe.

- Kapot bij aankomst
Is jouw toestel kapot aangekomen? Maak dan binnen 48 uur een melding via onze supportdesk!

* reDeviced behoudt zich het recht voor om retourzendingen te beoordelen en te weigeren. Onterechte defect meldingen, artikelen met montagesporen en artikelen niet afkomstig van reDeviced worden niet gecrediteerd! De klant is altijd zelf verantwoordelijk voor ontstane schade tijdens retourtransport naar reDeviced.

Belangrijk: Maak een back-up van al jouw gegevens! Zo raak jij niets kwijt. Weten hoe je een reservekopie maakt? Klik dan hier.


Wat valt niet onder de garantie?

- Schade die ontstaan is door de gebruiker;
- Barsten en krassen in het scherm;
- Waterschade
- Staat van batterij. (Wel kunnen we deze tegen gereduceerde kosten voor je vervangen. Neem gerust contact met ons op.)

Heb jij recht op garantie? Dan crediteren wij de verzendkosten die je eventueel hebt gemaakt.

Belangrijk: Maak een back-up van al jouw gegevens! Zo raak jij niets kwijt. Weten hoe je een reservekopie maakt? Klik dan hier.Toestel defect? Meld hem aan, binnen 3 werkdagen retour!

1. Neem aub telefonisch contact op met de helpdesk (+31 (0)88-2340 390), zo kunnen we je het beste en snelste helpen. Houd jouw klant- en ordernummer bij de hand.

2. Wij zullen samen met jou de vervolgstappen doornemen voor het aanmelden van jouw toestel. Wij zorgen ervoor dat jouw toestel opgehaald wordt voor de reparatie en binnen enkele werkdagen weer retour gestuurd wordt.
BELANGRIJK: Maak een back-up van al jouw gegevens! Zo raak jij niets kwijt. Weten hoe je een reservekopie maakt? Klik dan hier.

3. Wij houden je gedurende het proces per mail op de hoogte van de status van de reparatie.