• Lorem ipsum

2Service B.V. is initiator en eigenaar van reDeviced.com

Wie is 2Service B.V.?
Wij zijn een groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen. Hierbij kun je denken aan bruin- en witgoed tot aan onderdelen voor smartphones. 2Service is officieel partner van Samsung en Huawei en bedient jaarlijks ongeveer 20.000 klanten. Naast reDeviced.com, beheren wij nog twee handelsnamen: Mobileparts.shop & SamsungOnderdelen.com.

Met vijftig medewerkers in dienst, leveren wij elektronische onderdelen, accessoires, gereedschap en devices aan consumenten, bedrijven, resellers en groothandelaren in Europa.

Met onze kennis en ervaring in de branche willen wij consumenten ook de kans geven om refurbished toestellen aan te schaffen tegen een eerlijke prijs. Daarom hebben wij reDeviced opgericht. Veel toestellen kunnen nog zeker een ronde mee. Door een refurbished telefoon aan te schaffen bespaar je niet alleen geld maar ook het milieu!

Wij werken samen met SmartPhort. Een gerenommeerd reparatiebureau. SmartPhort is gevestigd in Arnhem, hier zal jouw toestel terecht komen als deze voor reparatie wordt opgestuurd. Al acht jaar lang werken de grootste verzekeraars samen met SmartPhort. Dit reparatiebureau is gespecialiseerd in de onderhoud en reparatie van mobiele telefoons en tablets.

Al 10 jaar de meest prominente mobile distributeur in de Benelux! 

 

Praktische informatie 2Service B.V.

Contactgegevens:
Santkamp 5
6836 BE, Arnhem
Nederland
+31 (0)88-2340 390
[email protected]

Heb je vragen voor ons? Laat het ons weten via het contactformulier!

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 
Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.